A 27-a aniversare a independentei Republicii Kazakhstan.

Cu ocazia a cele de-a 27 a aniversare a independentei Republicii Kazakhstan membrii Fundatiei Pentru o Romanie Moderna impreuna cu membrii Avangarde Business Club au participat la receptia care a avut loc la hotelul J.W.Marriott unde au consolidat relatiile bilaterale romano-kazace si s-au delectat cu preparate traditionale din bucataria kazaca.

Mai multe

Smart Cities Conference

  Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Administrație Publică, Grupul de cercetare „Dezvoltare și Planificare Urbană” a organizat Conferința „Smart Cities”, ediția a VI-a, ce a avut loc în perioada 6-7 decembrie 2018, în Bucureşti, România. Participarea la conferință a fost deschisă cadrelor didactice, factorilor de decizie, practicienilor, cercetătorilor și studenților din […]

Mai multe

Al XII-Lea congres mondial al familiei. Chisinau 14-16 Septembrie 2017

În acest an, Republica Moldova este urmă­to­rul stat după Geor­gia și Unga­ria ce are onoa­rea să găz­du­ias­că dele­ga­ții for­ma­te din cele mai influ­en­te și impor­tan­te per­so­na­li­tăți care ple­dea­ză pen­tru fami­lia tra­di­țio­na­lă, mater­ni­ta­te, pater­ni­ta­te, copi­lă­rie, dar și pen­tru pro­mo­va­rea pres­ti­gi­u­lui rolu­lui fami­li­ei. În ace­lași timp, impli­ca­rea în pro­mo­va­rea drep­tu­lui la via­ță a fie­că­rui om, recu­noaș­te­rea dem­ni­tă­ții […]

Mai multe

WEBIT 2018 Sofia

In perioada 25-27 Iunie 2018, Sofia a fost numita ,, CAPITALA DIGITALA” deoarece in cadrul WEBIT 2018 au fost prezenti cei mai mari jucatori de pe piata digitala.

Mai multe

Conferinta – Camera de Comert Bulgaria-Kazahstan @SOFIA/26.06.201 — at Intercontinental Sofia (Sofia, Bulgaria).

Conferinta organizata de Fundatia Pentru o Romanie Moderna in parteneriat cu Camera de Comert Bulgaria-Kazahstan in SOFIA. In cadrul acestui eveniment, am avut placerea de a avea alaturi mai multe companii romanesti si straine, cat si prezenta doamnei Cristina Buga, consilier prezidențial în domeniul relațiilor cu diaspora a Republicii Moldova.

Mai multe

Semnarea protocolului de colaborare dintre Asociatia IMM Turk si Fundatia Pentru O Romanie Moderna.

Protocolul de coloborare a fost semnat de catre Dl. Nazmi Dogan din partea Asociatiei IMM TURK si Dl. Gabriel Razvan Toader din partea Fundatiei Pentru O Romanie Moderna. Prima intalnire de lucru si stabilitatea directiilor de colaborare dintre asociatia IMM-urilor turcesti si ale Fundatiei Pentur O Romanie Moderna a avut loc in data de 04.01.2017.

Mai multe